FAQ

CUM POT SA ACHIZITIONEZ PRODUSELE?
Toate cataloagele noastre tehnice sunt prevazute de formulare pentru cereri de oferta si efectuarea de comenzi. Este suficient sa se urmareasca indicatiile date pentru a putea face foarte repede solicitarile dumneavostra.

CUM POT INTELEGE DACA FEREASTRA MEA ESTE COMPATIBILA
Trimitand fisele tehnice ale ferestrelor dv. Biroul nostru tehnic este in masura, in cateva zile, sa va furnizeze solutia potrivita cazului dv. Cu sistemul nostru, 95% din tipologia de ferestre existenta se adapteaza solutiilor noastre.

CUM DE EXPEDIAZA?
Livrarile se efectueaza cu ajutorul mijloacelor noastre proprii, acolo unde distanta o permite, sau incredintand marfa partenerilor nostri logistici in masura sa gestioneze si sa expedieze marfa in timpi relativ scurti.

CUM POT URMARI EXPEDITIA MEA?
Daca marfa este livrata cu mijloacele noastre proprii, toate informatiile referitoare la livrari trebuiesc cerute la biroul de logistica ( logistica@alunovagroup.com), pentru expedierile prin intermediul partenerilor logistici, se va furniza un cod de urmarire a expeditiei.

DACA AM ORARE PARTICULARE DE PRIMIRE A MARFII, CUM POT FACE?
In cazul unor exigente particulare de receptie a marfii, va rugam sa ne avertizati in faza de comanda. Livrarea va fi gestionata luand in considerare cerintele dv..

EXISTA GARANTII?
Toate produsele noastre respecta directivele europene in ceea ce priveste garantia si calitatea.

DACA PRODUSUL SOSESTE DETERIORAT, CE SE INTAMPLA?
In cazul marfii deteriorate sau lipsa trebuie avertizat imediat biroul nostru logistic pe adresa logistica@alunovagroup.com sau prin fax la numarul +39.0442.794501. Succesiv, ve-ti fi contactati pentru a stabili modalitatea de rezolvare si tempistica necesara. In medie timpii nostri de rezolvare nu depasesc 15 zile lucratoare.

¿CÓMO PUEDO CONOCER EL ESTADO DE LA ORDEN?
A través de nuestra área dedicada, después de registrarse, puede seguir el estado de su pedido, desde la primera entrada hasta el envío / entrega, con evidencia fotográfica relevante del material presente y de los paquetes.El registro en el área solo es posible después de que el cliente haya confirmado el primer pedido.